Sobre Soccerball

Sobre Soccerball

Què és el Soccerball?

¿Que es el soccerball?

A SOCCERBALL creiem que el millor anti-estres es l'esport.

Proposem una explosiva i sorprenent manera de jugar al futbol sense límits, que et dispara l'adrenalina.

Unim esport, diversió i competició on la millor estratègia et farà el més fort.

Adeqüem l'activitat al client per a que l'experiència sigui òptima en cada cas, essent resolutius i atents amb cada jugador.

El més destacat d'aquest esport és que cada jugador s'equipa amb una airball la qual li proporciona llibertat per jugar sense regles de forma segura.

Ara podràs jugar al futbol com sempre has volgut i mai t'han deixat.

Reserva ara

On i com es juga?

¿Donde se juega al soccerball?

Actualment tenim dos punts a Espanya localitzats a Sevilla, Lleida i Valencia.

No obstant podem prestar serveis a tota la península. Consulta les nostres condicions i tarifes per a desplaçaments.

El terreny de joc sempre serà per ordre de preferència de gespa artificial, natural i interiors de taraflex o parquet en un estat òptim de manteniment.

Encara que el format es pot ajustar a les necessitats del grup, el més freqüent és el 5x5. En el que sempre estan en joc les 10 airballs.

Es juguen temps adequats a la resistència física del grup.

Les regles són mínimes, guanyarà l'equip que més gols marqui i s'acaben les regles. No hi hauran faltes ja que les airballs et protegeixen de qualsevol impacte.

Que inclou l'oferta?

Partit 5 x 5

Partit <span>5 x 5</span>

És el format perfecte per als partidets entre amics, comiats de solter, festes d'aniversari i celebracions de tot tipus.

Amb aquest format podreu venir tots els que vulgueu, ja que el partit serà de 5 contra 5 airballs podent fer canvis durant tot el partit.

El 5x5 té una hora de durada, que sempre es podrà allargar sota pressupost, inclou el lloguer de la pista amb vestuaris, dos monitors per dinamitzar l'activitat, l'arbitratge del partit, les 10 airballs i les genolleres per als jugadors que no en disposin totalment gratis.

Team Building per empreses

Teambulding

La diversió és una gran motivació per a la consecució de resultats. Amb Soccerball aconsegueixes fomentar el treball en equip, recompensar la feina ben feta, augmentar l'esperit de companyonia entre els membres d'un grup i saldar algun compte pendent amb el jefe.

Pots utilitzar aquesta jornada com a incentiu per als teus directius o com a premi per als teus treballadors més productius.

El servei inclou dos monitors amb experiència en el sector, instal·lacions amb vestuaris, i tot el necessari per a l'activitat.

Sokidsball, el Soccerball per als nens

Sokidsball, el Soccerball <span>per als nens</span>

Desmarca't i sigues el primer en celebrar la festa d'aniversari del teu fill amb aquesta nova modalitat. Si ja estàs cansat de la típica festa d'aniversari en un parc de boles i de jugar a futbol de manera convencional, t'encantarà sokidsball.

L'activitat estarà regulada per un monitor titulat que dinamitzarà l'activitat en tot moment i procurarà la diversió de tots els nens. Disposem de 10 airballs infantils perfectes per a nens a partir de 1.10 m.

Consulta el nostre pack nens i adults, per gaudir amb ells més que mai.

Fes-nos la teva proposta

Fes-nos la <span>teva proposta</span>

Explica'ns el format que tens pensat per el teu esdeveniment de Soccerball i t'assessorarem per treure-li el màxim partit i superar les teves expectatives.

Tenim experiència en tot tipus d'esdeveniments i hem treballat amb diferents ajuntaments, institucions com la Real Federación Andaluza de Futbol i empreses de la talla d'El Corte Inglés Viajes